Over mij

Over mij

van droom naar werkelijkheid

Ik ben Joris, de partner van An en samen hebben we 4 kids in de middelbare school. Ondertussen ben ik de 40 al enkele jaren gepasseerd en ben ik op professioneel vlak aan een nieuw hoofdstuk begonnen. Ik heb meer dan 16 jaar vol goesting gewerkt bij Colruyt Group, maar het was tijd voor iets anders.

Ik wou al lang graag met mijn handen werken en creatief kunnen bezig zijn.  Daarom heb ik in 2023 besloten om die droom werkelijkheid te maken. 

Met inhoutopmaat wil ik mijn klanten graag écht helpen door voor hen eerlijke en duurzame meubels te maken. Meubelstukken die uniek zijn en afgestemd op hun noden en wensen. Meubels die functioneel zijn, maar ook prettig om naar te kijken en passen op de plek waar ze terecht komen.


Wat doe ik?

Luisteren, voorstellen, maken en plaatsen

Elk project begint met een gesprek. Voor mij is het belangrijk om goed te begrijpen wat jouw vraag, nood en/of wens is. Door met elkaar in gesprek te gaan kan ik mogelijks jouw idee nog verrijken en minstens mijn voorstellen helemaal afstemmen op wat jij wil. 

Vervolgens maak ik enkele schetsen en op basis daarvan komen we samen tot een plan. Een plan waar jij van zegt: "Yes! Dat is wat ik wil!" 

Vanaf dit moment begin ik aan het maken van jouw meubel. Ik ga op zoek naar alle materialen en maak voor jou wat we hebben afgeklopt. In de loop van dit proces zal het soms nodig zijn om af te stemmen en knopen door te hakken. 

Tenslotte kom ik jouw meubel leveren en plaatsen.

Zoals je kan merken is het ganse proces maatwerk. Dat heeft zijn tijd nodig. Maar dat zorgt er ook voor dat jouw meubel uniek is en helemaal persoonlijk.

Klik hier om me meteen te contacteren.